Ilmainen toimitus yli 99€ tilauksiin

0

Ostoskorisi on tyhjä :(

11.01.2020 1 min lukuaika

Wonderbran tarina alkaa 1930-luvulta, jolloin ensimmäiset Wonder-Bra tavaramerkillä varustetut liivit tulivat markkinoille Yhdysvalloissa. Voitte vain kuvitella, että miltei 90 vuoden takaiset liivit olivat jokseenkin eri tyylisiä kuin tämän päivän mallit. Alusta alkaen Wonderbran missio on ollut tehdä muodikkaita ja sensuelleja alusvaatteita. Heidän mallistojensa johtavia voimia ovat olleet suositut plunge- ja push-up-liivimallit. Ensimmäiset Wonderbra push-up rintaliivit julkaistiin jo vuonna 1960. Tästä lähtien Wonderbra on ollut yksi alan johtavista push-up liivien suunnittelijoista.
wonderbra balconette push-up rintaliivit mollyn blogi
Brändi on kuitenkin tunnettu parhaiten sen ikonisista olkaimettomista rintaliiveistä. Niiden tunnistettava muotoilu ja pettämätön laatu ovat luoneet vahvan kuvan brändistä ja niitä onkin kutsuttu monissa arvosteluissa maailman parhaimmiksi olkaimettomiksi rintaliiveiksi! Asiakkaamme kirjoittaa liiveistä näin: "Nämä ovat varmuudella parhaimmat olkaimettomat liivit, mitä olen koskaan omistanut. Kokotaulukon mukaiset, erittäin hyvin tukea antavat liivit". Vuonna 2009 julkaistu liivimalli kantaa nimeä Ultimate Strapless. Se nousi nopeasti Wonderbran suosituimmaksi tuotteeksi, eikä ihme. Liivi oli ainutlaatuinen uutuus markkinoilla ja sen ominaisuudet puhuivat puolestaan. Sittemmin ikonista liivimallia on kehitetty yhä edelleen ja nykyinen malli löytyy meidänkin valikoimastamme. Tästä löydät liivin mustana ja tästä nudena. Linkeistä pääset myös lukemaan asiakkaidemme arvosteluja Wonderbra Ultimate Strapless rintaliiveistä.
wonderbra ultimate strapless mustat olkaimettomat rintaliivit mollyn blogi
Uraauurtavien innovaatioiden lisäksi Wonderbra valmistaa laadukkaita liivejä jokapäiväiseen käyttöön. Kauniit pitsit ja sensuellit mallit päätettiin tuoda vahvemmaksi osaksi brändiä vuonna 2016. Nykyään Wonderbra tarjoaa laajan ja monipuolisen valikoiman, joka vastaa moniin eri mieltymyksiin: muun muassa bralette rintaliivit, t-paitarintaliivit, balconette rintaliivit ja monet eri malliset alushousut kuuluvat brändin valikoimaan. Merkin ehdoton vahvuus ovat olkaimettomat-, push up- sekä occasion wear-liivit, joita löytyykin laaja skaala jokaiseen tarpeeseen.

Wonderbra pähkinänkuoressa: innovatiivisuus yhdistettynä tyyliin, laatuun ja pitkään kokemukseen. Kaikki Molly's Diaryn Wonderbra-tuotteet löydät täältä

Heräsikö kysymyksiä tai ajatuksia? Asiakaspalvelumme odottaa jo innolla yhteydenottoasi!


Tilaa Mollyn Love Letter