Ilmainen toimitus yli 99€ tilauksiin

0

Ostoskorisi on tyhjä :(

Vaihdot ja palautukset

Tuotteiden palauttaminen tai vaihto on ilmaista ja nopeaa!

Kaikilla tuotteillamme on pidennetty 30 päivän palautusoikeus!

Jos et ole täydellisen tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin, voit palauttaa ne meille ilmaisena asiakaspalautuksena. Voit sovittaa tuotteita kaikessa rauhassa, sillä sinulla on 30 päivää aikaa tehdä palautus. Pidäthän sovittamasi tuotteet siisteinä ja tuotelaput paikallaan, kunnes olet tehnyt päätöksen, palautatko tuotteet vai pääsevätkö ne ilostuttamaan vaatekaappiasi. Huomiothan, että palautusoikeus koskee ainoastaan käyttämättömiä ja alkuperäispakkauksessa olevia tuotteita. Hygieniasyistä ei alusvaatteita, eikä uima-asuja tule sovittaa paljaalle iholle. Sinun ei tarvitse erikseen ilmoittaa meille palautuksesta, riittää kun noudatat näitä ohjeita:

Näin teet ilmaisen asiakaspalautuksen Matkahuollolla:

  1. Täytä huolellisesti palautuslomake, joka on tilauksesi mukana tulleen kuitin kääntöpuolella, ja sujauta se mukaan lähetykseen palautettavien tuotteiden kanssa.
  2. Vie paketti Matkahuollon toimipisteeseen ja kerro tiskillä Matkahuollon palautustunnuksemme: 9535955 Huom! Matkahuollon palautus ei onnistu pakettiautomaatin kautta - palautus miehitetylle toimipisteelle. (Voit tehdä palautuksen Matkahuollon kautta, vaikka olisitkin saanut paketin alunperin Postin välityksellä.)
  3. Säilytä Matkahuollon kuitti lähetyksestä siihen saakka, kunnes olet saanut meiltä ilmoituksen, että palautuksesi on käsitelty. Kuitista löytyy asiakaspalautuksen seurantakoodi, jota voit tarvita, mikäli palautus ei saavu meille normaalin toimitusajan puitteissa.

Näin teet ilmaisen palautuksen Postilla:

  1. Täytä huolellisesti palautuslomake, joka on tilauksesi mukana tulleen kuitin kääntöpuolella, ja sujauta se mukaan lähetykseen palautettavien tuotteiden kanssa.
  2. Mene osoitteeseen: www.posti.fi/palautapaketti
  3. Syötä pakettisi lähetystunnus (JJFI-alkuinen) ja saat heti yksilöllisen Helposti-koodin
  4. Kirjoita Helposti-koodisi paketin päälle
  5. Voit halutessasi varata Smartpost-automaatista lokeron palautusta varten
  6. Vie paketti Postiin tai automaattiin
  7. Säilytä Helposti-koodi lähetyksestä siihen saakka, kunnes olet saanut meiltä ilmoituksen, että palautuksesi on käsitelty. Voimme tarvita tätä, mikäli palautus ei saavu meille normaalin toimitusajan puitteissa.

Vaihdot

Mikäli haluat vaihtaa tuotteen, täytä tilauksen mukana tuleva palautuslomake, tee palautus normaalisti ohjeiden mukaan ja tee uudesta tuotteesta tilaus verkkokaupassamme. Näin voimme taata nopean ja sujuvan palautuksenkäsittelyn ja toimituksen. Käsiteltyämme palautuksesi, suoritamme hyvityksen sillä maksutavalla jonka valitsit tilaukseesi.

Palautusten ilmastovaikutukset

Joskus nettikaupasta tilatessa voi käydä niin, ettei tuote vastannutkaan odotuksia esimerkiksi sopivuudeltaan tai tuntumaltaan. Näissä tapauksissa asiakkaillamme on täysi oikeus palauttaa tuote veloituksetta 30 päivän ajan. Mutta entäpä jos et palauttaisikaan? Kuten ehkä tiedät, verkkokauppojen palautusmäärät ovat kasvussa ja samoin myös tästä aiheutuvat hiilidioksidi- ja muut ympäristöpäästöt. Haluamme olla omalta osaltamme vähentämässä verkkokauppojen ympäristörasitusta ja teemme jatkuvasti töitä palautusten minimoimiseksi. 

Haluatko sinä auttaa meitä? Yksi tapa auttaa on harkita ostostesi tarpeellisuus huolellisesti. Jos tuotteiden koko mietityttää, niin ystävällinen asiakaspalvelumme auttaa sinua koon valinnassa mielellään. Mielestämme on reilua palkita sinua, joka päätät olla palauttamatta tilaustasi. Kun et palauta tilaustasi, saat 40 päivän kuluttua sähköpostiisi 10€ arvoisen alekoodin, jonka voit käyttää vapaasti nettikaupassamme. Kiitos että olet kanssamme vähentämässä ympäristöön kohdistuvaa rasitusta!

Rahojen palautus

Käsiteltyämme palautuksesi, suoritamme automaattisesti hyvityksen sillä maksutavalla jonka valitsit tilaukseesiHuomioithan, että jos tilauksesi arvo palautuksen jälkeen alittaa 99 euroa, pidätämme toimituskulut  5,90€ hyvityksen yhteydessä. Mikäli palautit tilauksestasi kaikki tuotteet, hyvitämme sinulle myös tilauksesi toimituskulut.

Muistathan, että palautus on oikeutettu vain, jos tuote on ehjä (ellei se ole ollut viallinen jo saapuessa) eikä siinä ole mitään käytön jälkiä. Jos tuotteissa on esimerkiksi lemmikkieläimen karvoja, emme voi hyväksyä palautusta. Samoin voimakkaat hajusteet, deodoranttijäljet, ja muut mahdolliset käytön jäljet johtavat palautuksen hylkäämiseen. Myös tuotteeseen mahdollisesti tehdyt muokkaukset aiheuttavat palautusoikeuden raukeamisen. Mikäli haluat tehdä reklamaation tuotteessa olevan virheen vuoksi, tuotteen tulee olla muokkaamaton.

Huomioithan ystävällisesti, että paketin noutamatta jättäminen tai vastaanottamisesta kieltäytyminen ei tarkoita palautusta. Mikäli asiakas jättää paketin noutamatta ilmoittamatta siitä Molly's Diarylle, olemme oikeutettuja perimään asiakkaalta käsittelykuluja 14,90 euron arvosta. Pidätämme kulut tilauksen palautettavasta summasta.

Tarjoamme yhden maksuttoman asiakaspalautuksen jokaiseen tilaukseen. Mikäli asiakas palauttaa samassa tilauksessa olleita tuotteita useammassa kuin yhdessä erässä, perimme ylimääräisistä palautuksista ja niiden käsittelystä aiheutuvia kustannuksia 14,90 euron arvosta. Pidätämme kulut tilauksen palautettavasta summasta.

Mahdollinen määrä- tai lisäalennus myönnetään alennuskoodilla tai automaatiolla, kun tilauksen loppusumma tai tuotteiden määrä oikeuttaa alennukseen. Mikäli teet asiakaspalautuksen, eikä sinulle jää alennukseen oikeuttavaa määrää tuotteita tai tilauksen arvo alittaa alennuksen ehdot, alennuksen määrä vähennetään kokonaisuudessaan palautettavasta summasta.

Pyrimme käsittelemään kaikki vaihdot ja palautukset mahdollisimman nopeasti ja lähetämme aina sähköpostiviestin asiakkaalle kun palautus on käsitelty. Mikäli et ole saanut hyvitystä 3 viikon kuluttua palautuksesta, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme.

Tilaa Mollyn Love Letter