Ilmainen toimitus yli 99€ tilauksiin

0

Ostoskorisi on tyhjä :(

Mikäli et löydä vastausta kysymykseesi täältä, ota rohkeasti yhteyttä asiakaspalveluumme!

Kysymyksiä & Vastauksia

Molly's Diary on täysin kotimainen naisten alusvaatteisiin erikoistunut nettikauppa Joensuusta. Idea nettikauppaan syntyi ystäväjoukon haaveilun tuloksena keskellä varhaista kevättä vuonna 2019. Innostus asian ympärillä kasvoi nopeasti niin suureksi, että jo huhtikuun lopussa Molly's Diary näki päivänvalon!

Missiomme on selvä: haluamme olla Suomen laadukkain alusvaatteiden nettikauppa. Toimitamme tilaukset aina huippunopeasti ja jokainen tilaus pakataan rakkaudella, tyylistä tinkimättä. Asiakkaan tyytyväisyys on meille sydämen asia ja ystävällinen asiakaspalvelumme auttaa sinua olipa pulmasi mikä tahansa!

 

Koska odottaminen on tylsää, nopeus on toimintamme ydin. Toimitamme paketit nopeasti 1-2 päivässä postin tai matkahuollon välityksellä valitsemaasi toimituspisteeseen. Toimitusmaksu on 5,90€ ja ilmainen kaikkiin yli 99€ tilauksiin! Mikäli teet tilauksen arkisin ennen kello 14.00, on paketti perillä pääsääntöisesti jo heti seuraavana arkipäivänä! Tarkemmat toimitustiedot löydät täältä. 

Meille on tärkeää, että olet 100% tyytyväinen tilaamiisi tuotteisiin. Sinulla on 30 päivän ilmainen vaihto- ja palautusoikeus. Tarkemmat vaihto- ja palautustiedot löydät täältä.

Käytössämme ovat Paytrailin turvalliset ja monipuoliset maksutavat. Voit maksaa ostoksesi huoletta yleisimmillä verkkopankeilla, luottokorteilla, mobiilimaksutavoilla sekä laskulla tai osamaksulla.  Tarkemmat maksutiedot löydät täältä. 

Harmillista jos kokosi oli lopussa! Ympäristöä säästääksemme tilaamme tuotteita aina suuremman määrän kerrallaan, joten jos yksittäinen koko on lopussa, odotamme kunnes saamme kasaan isomman tilauserän. Voit tilata tuotesivun kautta saapumisilmoituksen sähköpostiisi ja saat tiedon heti, kun tuotetta on jälleen saatavilla.

Käy kurkkaamassa koko-oppaamme täältä. Koon valitsemista helpottavia vinkkejä löydät myös blogistamme, jonne pääset tästä. Jos oikean koon valinta yhä aiheuttaa päänvaivaa, älä epäröi ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme!  

Yleisön toiveesta Molly's Diaryyn saa nyt myös lahjakortteja! Lahjakortti on sähköinen ja se saapuu ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen heti maksusuorituksen jälkeen. Kortin voit myös halutessasi tulostaa. Lahjakortti on voimassa 12kk tilauspäivästä ja sen voi käyttää kerralla tai osissa. 

Lahjakortit löydät täältä.

Tottakai saat. Tällaisessa tapauksessa ota yhteyttä asiakaspalveluumme ja saat tarkemmat ohjeet kuinka toimia. 

Liittyipä ongelmasi tilauksen tekemiseen tai itse tilattuun tuotteeseen, älä epäröi ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme! Kuulemme sinusta mielellämme ja autamme olipa pulmasi mikä tahansa. 

Tilaa Mollyn Love Letter