Ilmainen toimitus yli 99€ tilauksiin

0

Ostoskorisi on tyhjä :(

10.11.2019 2 min lukuaika

Marlies Dekkers on edistyksellinen, maailmanmainetta niittänyt hollantilainen alusvaatemerkki. Tie yhdeksi maailman tunnistettavimmaksi alusvaatebrändiksi alkoi vuonna 1993 ensimmäisellä mallistolla nimeltään Undressed. Suunnittelijansa nimeä kantava merkki on vuosien varrella voittanut lukuisia palkintoja ja ollut esillä muun muassa Pariisin muotiviikoilla. Merkin perustaja ja suunnittelija Marlies Dekkers, on palkittu bisnesnainen sekä ylpeä feministi. Marlies Dekkers edustaa vahvoja naisia ja feminismi on brändin kantava voima.

Yksi Dekkersin sloganeista on "innerwear to outerwear". Merkin ehkä tunnistettavimmat yksityiskohdat ovat erilaiset koristenauhat ja hihnat. Yksinkertaisimmatkin liivimallit noudattavat näitä merkin tunnuspiirteitä, jotka asettuvat usein rinnan päälle ja selkäpuolelle.
Molly's Diary Marlies Dekkers
Suunnittelija Marlies Dekkers haluaa rohkaista naisia jättämään paidasta yhden napin enemmän auki ja paljastamaan hiukan enemmän, koska kauniita ja moderneja rintaliivejä ei ole tehty käytettäväksi ainoastaan piilossa vaatteiden alla!

Dekkersin liivejä on nähty monien julkisuuden henkilöiden yllä, useissa musiikkivideoissa sekä televisiosarjoissa. Muun muassa Lady Gagan, Rihannan, Jessie J:n ja Britney Spearsin on nähty esiintyvän merkin liiveissä tai käyttävän niitä arjessa. Brändin tunnistettavilla yksityiskohdilla koristellut liivit ovat näkyneet myös televisiosarjoissa Glee sekä Pretty Little Liars.

Kauniiden mallistojen ja tarkkaan mietittyjen yksityiskohtien pohjana toimii taitava suunnittelu ja halu tehdä kauniita käyttötuotteita. Inspiraatiota suunnitteluun on haettu mm. elokuvamaailmasta ja Pariisin arkkitehtuurista. Marlies Dekkersiltä löytyy neljä eri päämallistoa: Signature, Style, Couture sekä Swimwear. Näistä Couture-mallisto edustaa erikoisimpia ja innovatiivisimpia käsin tehtyjä luomuksia. Muut mallistot ovat laajemmalle kuluttajakunnalle suunnattuja, jokapäiväiseen käyttöön tarkoitettuja alusvaatteita. Valikoimasta löytyy mm. push-up rintaliivit, plunge rintaliivit sekä balconette rintaliivit.

Molly's Diary Marlies Dekkers Dame de Paris Alusvaatteet
Molly's Diary tarjoaa tällä hetkellä upeasta Signature-sarjasta Dame de Paris sekä Space Odyssey mallistoja. Marlies Dekkers rintaliivit ja alushousut löydät täältä. Valmistuksessa käytetään laadukkaita, käyttöä kestäviä materiaaleja, sekä otetaan huomioon vartaloiden laaja kirjo.

Marlies Dekkers pähkinänkuoressa: upea ulkonäkö, laatu sekä ripaus rohkeutta ja feminismiä. 

Heräsikö kysymyksiä tai ajatuksia? Asiakaspalvelumme odottaa jo innolla yhteydenottoasi!


Tilaa Mollyn Love Letter