Ilmainen toimitus yli 99€ tilauksiin

0

Ostoskorisi on tyhjä :(

18.10.2019 2 min lukuaika

Hei siellä! Pohditko koskaan millaisia rintaliivejä taikka tarvikkeita voisit käyttää haastavampien asujen kanssa, joihin perusliivit eivät taivu? Kokosimme neljän eri tuotteen käyttövinkit yhteen helpottaaksemme arki- ja juhlapukeutumistasi!

Backless Beauty Monikäyttöliivit

Nämä rintaliivit on oiva valinta moneen eri tilanteeseen. Ne jättävät selän paljaaksi ja ovat olkaimettomat. Kupeissa on liimapinta ja kun ne asettelee hyvin ja pingottaa napakasti päälle, unohtuu nopeasti, että ne edes ovat päällä! Voit huolettomasti käyttää ihania asuja ilman murhetta, että olkaimet tai rintaliivien selkäosa vilkkuisivat. Nämä liimattavat kupit ovat loistava valinta myös esim. hääpuvun alle. Käytön jälkeen pese kupit käsin miedolla saippuavedellä seuraavaa kertaa varten. Tästä pääset tutustumaan tuotteeseen! Nämä edestä kiinnitettävät rintaliivit löydät nudena ja mustana.

Mollyn Blogi Backless Beauty 1 Mollyn Blogi Backless Beauty 2

Ultimate Plunge Mustat Rintaliivit

Ultimate Plunge- liivit ovat loistava valinta jokapäiväiseenkin käyttöön, jos asusi on rinnuksista syvään uurrettu. Nämä syväänuurretut rintaliivit ovat mukavat päällä ja niissä on otettu huomioon monta asiaa. Selkäosa jää normaalia alemmaksi ja jättää selän kauniisti paljaaksi, mutta on kuitenkin tukeva ja napakka päällä. Liivissä on Wonderbran tuttu push up-tyyny muotoilu, joka korostaa kauniisti dekolteeta. Liivi on mahdollista muuttaa myös olkaimettomaksi. Ilman olkaimiakin liivi on tukeva ja miellyttävä päällä ja lisää liivin käyttömahdollisuuksia. Tästä pääset tutustumaan tuotteeseen!

Mollyn Blogi  Wonderbra Ultimate Plunge rintaliivit Mollyn Blogi Ultimate Plunge 2 Mollyn Blogi Ultimate Plunge Rintaliivit Wonderbra Mollyn Blogi Ultimate Plunge 4

Deco Nude Olkaimettomat Rintaliivit

Freyan rakastetut Deco-rintaliivit ovat varma valinta monen asun alle. Ne ovat sileäkuppiset ja loistavat t-paitaliivit vaaleimpienkin vaatteidesi alle. Olkaimet voi ottaa irti, laittaa niskan taakse tai laittaa ristiin, tarpeen mukaan. Liivin ympäryksessä on silikoninauhat, jotka auttavat pitämään rintaliivin hyvin paikoillaan olkaimettomana. Deco-liivit loistavat monipuolisuudellaan!
Näiden rintaliivien kuppi on hyvin pyöreä ja hieman syvempää mallia. Jos epäilet, tarvitsisitko hieman litteämmän kupin, suosittelemme tutustumaan Wonderbran olkaimettomaan liiviin. Tästä pääset Deco rintaliiveihin!

Mollyn Blogi Freya Deco Olkaimettomat rintaliivit Mollyn Blogi Deco Olkaimeton 2 Mollyn Blogi Deco Olkaimeton rintaliivi Freya Mollyn Blogi Deco Olkaimeton 4

Magic Clip

Jos paidassasi on niin sanottu painijanselkä, jäävät monien liivien olkaimet näkyviin. Silloin oiva apuväline on Magic Clip. Se lukitsee rintaliivien olkaimet lapaluiden välistä yhteen ja viimeistelee asusi. Luisuvat olkaimet? Magic Clip on kätevä apuväline myös, jos olkaimet tapaavat putoilla. Sen avulla saat olkaimet huolettomasti kiinni niin, etteivät olkaimet pääse enää luisumaan. Paketissa tulee yhteensä neljä Magic Clippiä - kahta eri kokoa ja väriä. Tästä pääset tutustumaan rintaliivien olkainten yhdistäjään!

Mollyn Blogi Magic Clip 1 Mollyn Blogi Magic Clip 2 Mollyn Blogi Magic Clip 3 Mollyn Blogi Magic Clip 4

Heräsikö kysymyksiä? Asiakaspalvelumme odottaa jo innolla yhteydenottoasi! Jos haluaisit tuote-esittelyjä jostakin muusta tuotteesta tai sinulla on mielessä kiinnostavia blogipostauksen aiheita - kerro siitä meille! 🖤


Tilaa Mollyn Love Letter