Ilmainen toimitus yli 99€ tilauksiin

0

Ostoskorisi on tyhjä :(

04.02.2020 2 min lukuaika

Hei kaunokainen! Kuuluuko sieltä pakkauspaperin rapinaa? Olet tainnut saada Molly's Diaryn paketin hyppysiisi! Nyt kun edessäsi ovat uudet alusvaatteet, on hyvä käydä läpi nämä muutamat seikat, jotta ostoksesi olisi onnistunein mahdollinen.
Mollyn blogi paketti
Paketti on avattu ja on aika ryhtyä sovittelemaan uusia upeita alusvaatteita!
Aloitetaan sillä, että olet varmasti säätänyt rintaliivit päällesi oikein. Uusien rintaliivien käyttö olisi aina suositeltavaa aloittaa niin, että hakaset ovat asetettu löysimmälle mahdolliselle säädölle. Tiukemmat hakaset on tarkoitettu vasta myöhempää käyttöä varten, kun liivin ympärys on jo hiukan löystynyt.
Mollyn blogi rintaliivien hakasten asetus Mollyn blogi rintaliivien sovittaminen
Säädä myös olkaimet sopiviksi. Liivien olkainten säätö on helpointa tehdä ensimmäisen sovituksen jälkeen, kun näet, kuinka paljon ne vaativat kiristystä/löysäämistä. Olkainten tulisi olla mukavan napakat, mutta turhan kireällä ne saattavat putoilla ja nostaa liiviä pois paikoiltaan. Säädä siis olkaimet mieleiseksesi ja olet valmis kurkkaamaan peilistä, miten rintaliivit istuvat.
 
Miltä liivit tuntuvat päällä? Rintaliivien tulisi aina olla mukavat ja miellyttävät päällä. Jos ne painavat, puristavat tai pyörivät päällä, on hyvin mahdollista, että koko ei ole sopiva. Kaarituen tulisi asettua sopivasti rinnan taakse. Jos rintaliivit ovat liian pienet ja kaarituki jää rintakudoksen päälle, voi liivien käyttö olla erittäin epämukavaa. Jos rintaliivit taas ovat liian suuret, voi kaarituki painaa ikävästi kainaloon. Kuvasta näet, miten liivin tulisi esimerkillisesti istua. Jokaisella käyttäjällänsä liivit näyttävät toki hieman erilaiselta, mutta voit verrata kuvassa käden alle jäävää kaarituen kohtaa omiisi. Lisää apua oman koon arviointiin, löydät aiemmasta blogitekstistämme.
Mollyn blogi kaaritukien istuminen Mollyn blogi kaaritukien istuminen sivulta
Hyvä nyrkkisääntö on, että rintaliivit tulisi olla heti mukava jättää päälle. Liivit eivät kaapissa löysty tai napakoidu, vaan ne on tehty käytettäväksi. Kysy siis itseltäsi, tuntuvatko liivit siltä, että haluaisit jättää ne loppupäiväksi päällesi?

Viimeinen tarkistus! Muista aina kokeilla uusia rintaliivejäsi myös paidan kanssa. Jos ostit liivit tiettyä vaatetta varten, kokeile erityisesti sen kanssa. Jos rintaliivit ovat arkipäiväiseen käyttöön useiden eri vaatteiden kanssa, on ne hyvä tarkistaa muutaman eri paidan kanssa. Selkeimmin huomaat, miten liivi istuu ja toimii käytännössä, kun kokeilet sitä valkoisen paidan kanssa.
Mollyn blogi rintaliivien istuminen paidan kanssa
Näiden vinkkien siivittämänä toivomme Sinulle iloisia hetkiä pakettisi parissa! Kuvissa näkyvät rintaliivit löydät tästä. Koko rintaliivivalikoimamme löydät tästä.

Muistathan, että voit aina ottaa yhteyttä iloiseen ja avuliaaseen asiakaspalveluumme! 🖤


Tilaa Mollyn Love Letter