Ilmainen toimitus yli 99€ tilauksiin

0

Ostoskorisi on tyhjä :(

04.02.2020 1 min lukuaika

"Kaikkihan ne on melkein samanlaisia!" Hämmentääkö sinuakin kaikki erilaiset alushousumallit? Ei enää kauaa, kun luet tämän erilaisten alushousumallien lyhyen oppimäärän.

Kaikilla on omat mieltymyksensä ja kaikille eivät vain yksinkertaisesti sovi kaikki eri housumallit. Siksi housumalleja onkin olemassa moneen lähtöön. Kiinnitä aina huomiota siihen, kuinka paljon housu peittää takaa, sillä se on usein merkittävin tekijä mukavuuden ja istuvuuden suhteen. Joskus alushousujen termivalinnat saattavat vaihdella eri valmistajien välillä ja silloin on hyvä pitää nämä vinkit mielessä.

Perinteinen string-malli on se siroin ja pienin mahdollinen alushousu. Housun yläreunus voi olla mitä tahansa ohuen narun ja paksumman kaistaleen väliltä, mutta stringit tunnistaa aina siitä, että se jättää pakarat täysin paljaaksi.
Stringistä asteen peittävämpi malli on brazilian-alushousut. Tämä alushousumalli on takaa asteen peittävämpi kuin stringit. Jotta homma ei olisi liian helppo, on olemassa myös brazilian short-malli, joka on täysin erilainen aiempaan brazilian-malliin verrattuna. Brazilian short on hipsteri alushousujen niin sanottu sisarmalli.
Hipsterit peittävät pakaraa mukavasti ja on usein hyvä vaihtoehto, jos tai-alushousu ei tunnu asettuvan. Termin valinta saattaa vaihdella eri valmistajien välillä, mutta jos olet tykästynyt jompaan kumpaan brazilian short tai hipster- alushousumalleista, pidät hyvin todennäköisesti myös toisesta.
Mainittakoon myös hotpants, joka on hiukan sirompi ja paljastavampi vaihtoehto hipsterille. Hotpants jättää pakaraa kauniisti paljaammaksi, mutta on myös kaukana stringistä. Myös tämän alushousumallin kohdalla saatat joskus huomata eroja eri valmistajien näkemysten välillä.
Lopuksi vielä tai-alushousu. Tai-housu on se perinteinen kolmion mallinen, mukavasti pakaran peittävä alushousumalli, joka voi olla joko matala tai korkea vyötäröinen. Tätä housumallia kutsutaan usein myös briefiksi.
 
Jos jokin jäi vielä askarruttamaan, asiakaspalvelumme vastaa mielellään kysymyksiisi! 🖤
 

Tilaa Mollyn Love Letter