Ilmainen toimitus yli 99€ tilauksiin

0

Ostoskorisi on tyhjä :(

11.07.2019 1 min lukuaika

Oletko tilannut uuden upean uimapuvun, etkä malta odottaa että pääsisit käyttämään sitä? Jotta ihana uusi uikkarisi tai bikinisettisi pysyisi kauniina mahdollisimman pitkään, on alusta alkaen hyvä olla muistissa, miten sitä tulisi hoitaa.

Uimapuku tulisi pestä jokaisen käyttökerran jälkeen. Monet sanovat huuhtelevansa uikkarinsa vain vedellä, mutta se ei todellisuudessa riitä puhdistamaan kangasta tarpeeksi hyvin. Käytössä uimapuvun kangas kerää itseensä erilaista likaa, niin iholta kuin vedestäkin. Tämä lika lähtee kankaasta vain pesuaineen avulla.

Helpointa uimapuvun pesu on käsin. Laske kädenlämpöistä vettä lavuaariin ja lisää joukkoon loraus nestemäistä pesunainetta. Puristele uikkari huolellisesti läpi. Älä pese liian kuumalla vedellä! Monissa uima-asuissa pesuasteeksi on merkitty 30 astetta. Tätä ei tulisi ylittää, jotta kangas pitää elastisuutensa ja pysyy kauniina pitkään. Pidäthän tämän siis mielessä, jos viihdyt usein esimerkiksi paljussa 😉

Kun uimapuku on märkä, se on painava ja saattaa helposti venyä. Siksi se on tärkeää asettaa kuivumaan tasaiselle alustalle niin, ettei se roiku esimerkiksi olkaimista. Ethän myöskään kierrä uima-asua kuivaksi, koska myös se venyttää ja kuluttaa uimapuvun kangasta turhaan. Kesän helteillä kannattaa välttää suoraa auringonvaloa uima-asun kuivatuksessa, sillä se haurastaa ja haalistaa kangasta.

Uimapukuja on myös hyvä olla muutama erilainen, jotta yksi ei kulu turhan nopeasti "puhki". Myös reissuun on hyvä varata muutama vaihtoehto, jotta uikkarit ehtii hoitaa oikein. Jos uikkaria tulee käytettyä monta kertaa päivän aikana, uintikertojen välillä on hyvä muistaa huuhtelu puhtaalla vedellä. Päivän päätteeksi muistat vain noudattaa näitä hoito-ohjeita ja ihana uusi uima-asusi on taas valmiina seuraavaa käyttökertaa varten! 

Heräsikö kysymyksiä? Asiakaspalvelumme odottaa jo innolla yhteydenottoasi! Jos haluaisit kysyä lisää uikkarien pesusta tai sinulla on mielessä kiinnostavia blogipostauksen aiheita - laita meille viestiä tulemaan! 


Tilaa Mollyn Love Letter