Ilmainen toimitus yli 99€ tilauksiin

0

Ostoskorisi on tyhjä :(

08.10.2020 1 min lukuaika

Rintaliivien sopiva pesuväli on noin 3 käyttöpäivän jälkeen. Jos peset rintaliivisi tätä useammin, niin rasitat turhaan rintaliivien kankaiden elastisuutta ja pahimmassa tapauksessa lyhennät rintaliivien käyttöikää: Rintaliivien elastisuus on elintärkeässä roolissa rintaliivien tukevuuden kannalta.

Miten pestä rintaliivit käsin:

1. Käytä kädenlämpöistä vettä.
2. Käytä käsinpesuun tarkoitettua nestemäistä pesuainetta.
3. Puhdista rintaliivit kauttaaltaan pesuainevedessä.
4. Huuhtele huolellisesti runsaalla vedellä.
5. Kuivata rintaliivit ilmavassa paikassa.

Miten pestä rintaliivit koneessa:

1. Käytä pesupussia.
2. Väljä koneellinen.
3. Hellävarainen 30 asteen pesuohjelma.
4. Kiinnitä rintaliivien hakaset.
5. Aseta rintaliivit kuivumaan heti pesun jälkeen.

Kuinka usein rintaliivit pitää vaihtaa

Todennäköisesti useammin kuin sinulla on ehkä juuri nyt tapana! Riippuen kuinka niitä hoidetaan, rintaliivit säilyttävät elastisuutensa ja optimaalisen kuntonsa noin 6-12 kuukautta. Saatat ehkä omistaa rakkaat ja luotettavat rintaliivit joita olet pitänyt jo vaikka kuinka kauan ja kunhan vihdoin päädyt ostamaan uudet, niin ymmärrät miksi rintaliivit tulisi vaihtaa tarpeeksi usein. Jos siis pidät yksiä ainoita lempiliivejäsi päivästä toiseen, on sinun aika etsiä muutamat kivat liivit niiden kaveriksi! Rintaliivien tukevuus heikkenee ajan myötä väistämättä ja ainoa asia mitä voit tehdä on pitää ne iskussa mahdollisimman pitkään.

Kuinka rintaliivit saa kestämään mahdollisimman pitkään

1. Säännöllinen ja hellävarainen pesu on avain pitkään ikään.
2. Pidä useammat rintaliivit käyttökierrossa mukana, jotta yksittäiset liivit eivät joudu liian kovalle rasitukselle. Kolmen rintaliivin kierto on hyvä esimerkki: yhdet käytössä, toiset pesussa ja kolmannet kaapissa ”lepäämässä” odottaen käyttöön ottamista.
3. Säilytä rintaliivit tarpeeksi tilavassa paikassa siten, että kupit eivät pääse rutistumaan eivätkä kaarituet joudu jännitykseen.

Tutustu valikoimamme suosituimpiin rintaliiveihin TÄSTÄ.


Tilaa Mollyn Love Letter